• 11 yıl önce / 01.07.2013 22:48
  • 935 görüntülenme
  • bozkurtgundem.com

Başkan Kahvaltıda Gençlerin Sorularını Cevapladı

Bozkurt belediye başkanı Engin Canbaz ilçedeki gençlerle kahvaltıda bir araya gelerek gençlerin sorunlarını dinledi. Belediye başkanı Canbaz, yeni yapılan belediye düğün sarayında gençlere kahvaltı verdi.

Kahvaltıda gençlerin sorularını cevaplandıran Canbaz, “birileri yalan yanlış bilgileri özellikle sosyal medyadan kasıtlı olarak yaymaya çalışıyor. Benim sosyal medya üzerinde kişisel bir hesabım yok. Arkadaşlarımın bana ilettiklerine göre istedim ki siz gençlerle bir arada olalım ve onların soru ve sorunlarını dileyelim"

Gençlerin ilçede yapılacak Yüksek okul, Belediye hizmetleri ve kişisel sorularını cevaplandıran başkan Canbaz, “yüksek okul binası yapımı ile ilgili çalışmalarımızda Avrupa’dan sağlanacak fon ile ilgili sorunlar çıktı ve 3 yıldır bu konu aşılamadı. Fonla ilgili çalışmalar devam ederken Bizde bundan sonra kendi yolumuzu çizmeye başladık önümüzdeki haftadan itibaren Yüksek okul yapımı ile ilgili çalışmalara başlayarak binayı hayırseverlerle birlikte kendimiz yapacağız” dedi.

İlçedeki Esnaflar ve gençlerle iç içe olmadığı sorusu üzerine ise, “bu konuda haklısınız fakat birilerinin dediği gibi bu durum bilerek yapılmış değil işlerimin yoğunluğu nedeni ile bu konular ihmal edilmiş oluyor. Ancak önerilerinizi, görüşlerinizi iletmek için bizim gelemediğimiz zamanlar da siz bize her an ulaşma şansına sahipsiniz. Zaman zaman ilçe dışına çıkışımı bile başka yönlere çekiyorlar. Burada oturup durmakla ilçemize hizmet gelmez” diyerek gençlerin sorularını cevaplandırdı.

Yorumlar