• 10 yıl önce / 07.07.2014 13:11
  • 772 görüntülenme
  • bozkurtgundem.com

Ramazan Etkinlikleri Mehteranla Başladı

Bozkurt belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Cumartesi akşamları düzenlenen Ramazan etkinliklerinin birincisinde Eskişehir Mehteran Takımı konser verdi. Türk Tarih Meydanında gerçekleşen etkinliklerde konuşan Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, "Türk Tarih Meydanını dolduran kalabalığa mutlu musunuz" diye seslendi. Başkan Ekeş, "Mutlu musunuz, Allah nasip ederse undan sonra hep mutlu olacağız hepimiz birbirimizi kucaklayıp seveceğiz, kimse kimse için hiçbir şekilde kötü düşünmeyecek. Seçimlerden tam üç ay geçti elimizden geldiği kadar size hizmet etmeye çalışıyoruz bundan sonrada hizmet etmeye çalışacağız. Ramazan etkinlikleri her Cumartesi sürecek tam bir şenlik şeklinde ramazan tadında birliğin beraberliğin hiç eksilmediği bir Bozkurt göreceğiz, sizden ricam bize belediye olarak birazcık zaman tanıyın daha önümüzde dört yıl var bu dört yıl içerisinde bütün problemlerin birer ikişer çözüldüğünü göreceksiniz. Bozkurt'un potansiyeli, Bozkurtun insanları bunu yapabilecek güçte" dedi.

Bozkurt'a yeni atanan Kaymakam Murat Gökoğlu ise, "Bende sizlere hizmet etmek içi daha kararname çıkmadan görevlendirme ile geldim. İnşallah Allah ömür verirse önümüzdeki üç yıl sizlere hizmet için burada olacağız. Ben günümüzde özellikle birlik beraberliğe ihtiyaç duyulan bu dönemde ramazanı ramazan gibi yaşatmak için yapılan bu etkinlikler için başta belediye başkanımız olmak üzere tüm belediye personelini ve siz değerli Bozkurtluları kutluyorum" diye konuştu.

Türk Tarih Meydanını dolduran kalabalığa iki saat konser veren Eskişehir Kültür Derneği Mahteran Takımına belediye başkanı Bozkurt Ekeş tarafından teşekkür plaketi verildi.

Yorumlar